hjemmeside

Kreativ hjemmeside og webdesign

webdesign-billederJeg udvikler hjemmesider som er spændende, brugervenlige og lette at navigere i. Enhver hjemmeside som jeg udvikler er søgemaskinevenlig, hvilket gør at søgemaskinerne nemt kan indeksere den.

Nogle ønsker en hjemmeside de selv kan opdatere, andre ønsker blot en kort præsentation af sig selv eller sin virksomhed.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hjemmeside med Joomla! CMS

joomla-cmsCMS står for Content Management System, som på dansk betyder styring og vedligeholdelse af indhold. En hjemmeside med CMS giver dig muligheden for at opdatere din hjemmeside, uden at du skal have kendskab til nogen form for programmering.

Jeg udvikler i Joomla CMS, som ikke kræver nogen form for licens, dvs. at du faktisk kun betaler for min udvikling af hjemmesiden i systemet, men ikke for selve systemet. Joomla er blevet kåret som verdens bedste CMS flere gange og der er en stor community bag systemet, hvilket gør at der findes mange udvidelser som faktisk er helt gratis.

Jeg kan lave et nyt webdesign fra bunden og implementere det i Joomla CMS. En anden mulighed er også at hente en eksisterende "skabelon" og redesigne den så den passer til dine behov og målgruppe.

Hjemmeside med Wordpress blog

wordpress-blogWordpress Blog er ideelt for dig som gerne vil have din egen blog. Wordpress er også et licensfri CMS med mange udvidelser som er gratis. Jeg kan sætte en Wordpress Blog op for dig med en gratis "skabelon", jeg kan redesigne en "skabelon" og jeg kan naturligvis også lave et design helt fra bunden og implementere det.

Wordpress kan også bruges som almindelig hjemmeside, hvor du efterfølende selv har muligheden for at opdatere indholdet uden kendskab til programmering.

Visitkort hjemmeside

En visitkort hjemmeside er en præsentation af dig eller din virksomhed online. En visitkort hjemmeside er ofte en forside, med ca. 5 undersider, med f.eks. billeder, kontaktoplysninger, profil osv.. Der er altid mulighed for at tilføje flere undersider efter behov. Jeg har en forholdsvis kort leveringstid på visitkort hjemmesider, op til 3 dage, afhængigt af travlhed.